Ποιοί είμαστε

Ιστορία

  • Η εταιρεία SBR ιδρύθηκε το 1966,από τον Άγγελο Μπαξεβαντζή εστιάζοντας στον τομέα της επεξεργασίας του ευγενούς (ανοξείδωτου) χάλυβα, και συγκεκριμένα στην κατασκευή ανοξείδωτων ειδών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.

  • Το 1999 με νέες ιδέες και προσδοκίες ανάπτυξης, αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης, ο υιός Στυλιανός Μπαξεβαντζής συνεχίζοντας την παράδοση στο ίδιο πεδίο, και με κύριο σκοπό την αφοσίωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη και την προσαρμογή στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αγοράς.

Η εταιρεία SBR ιδρύθηκε το 1966,από τον Άγγελο Μπαξεβαντζή εστιάζοντας στον τομέα της επεξεργασίας του ευγενούς (ανοξείδωτου) χάλυβα, και συγκεκριμένα στην κατασκευή ανοξείδωτων ειδών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.

Το 1999 με νέες ιδέες και προσδοκίες ανάπτυξης, αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης, ο υιός Στυλιανός Μπαξεβαντζής συνεχίζοντας την παράδοση στο ίδιο πεδίο, και με κύριο σκοπό την αφοσίωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη και την προσαρμογή στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αγοράς.

Η εταιρία σήμερα

  • Σήμερα τα προϊόντα της εταιρείας που χρησιμοποιούνται καθημερινά από επαγγελματίες (σε εστιατόρια, ταβέρνες, ψησταριές, ζαχαροπλαστεία, πιτσαρίες, καφετερίες, κλπ.) καθώς επίσης και στα περισσότερα νοικοκυριά, καταλαμβάνουν ένα πολύ αξιόλογο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς, ενώ ταυτόχρονα εξάγονται σε διάφορες γειτονικές και άλλες χώρες όπως: η Βουλγαρία, η Κροατία, η Γιουγκοσλαβία, τα Σκόπια, η Κύπρος, η Γερμανία, ο Καναδάς, το Βέλγιο κλπ.

Σήμερα τα προϊόντα της εταιρείας που χρησιμοποιούνται καθημερινά από επαγγελματίες (σε εστιατόρια, ταβέρνες, ψησταριές, ζαχαροπλαστεία, πιτσαρίες, καφετερίες, κλπ.) καθώς επίσης και στα περισσότερα νοικοκυριά, καταλαμβάνουν ένα πολύ αξιόλογο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς, ενώ ταυτόχρονα εξάγονται σε διάφορες γειτονικές και άλλες χώρες όπως: η Βουλγαρία, η Κροατία, η Γιουγκοσλαβία, τα Σκόπια, η Κύπρος, η Γερμανία, ο Καναδάς, το Βέλγιο κλπ.

Οι εγκαταστάσεις μας

  • Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη στο ΒΙ.ΠΑ. Ωραιοκάστρου.
  • Ο μηχανολογικός εξοπλισμός αποτελείτε από πρέσες κοπής και διαμόρφωσης έκκεντρες και υδραυλικές, ψαλίδια, λειαντικές και στιλβωτικές μηχανές, καλούπια και άλλα διαμορφωτικά εργαλεία.
  • Το εργατικό δυναμικό αποτελείτε από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες με πολυετή πείρα στον χειρισμό των ως άνω μηχανημάτων και εργαλείων.
Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη στο ΒΙ.ΠΑ. Ωραιοκάστρου. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός αποτελείτε από πρέσες κοπής και διαμόρφωσης έκκεντρες και υδραυλικές, ψαλίδια, λειαντικές και στιλβωτικές μηχανές, καλούπια και άλλα διαμορφωτικά εργαλεία. Το εργατικό δυναμικό αποτελείτε από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες με πολυετή πείρα στον χειρισμό των ως άνω μηχανημάτων και εργαλείων.

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία SBR ιδρύθηκε το 1966,από τον Άγγελο Μπαξεβαντζή εστιάζοντας στον τομέα της επεξεργασίας του ευγενούς (ανοξείδωτου) χάλυβα, και συγκεκριμένα στην κατασκευή ανοξείδωτων ειδών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.

Σήμερα τα προϊόντα της εταιρείας χρησιμοποιούνται καθημερινά σε επαγγελματικούς χώρους αλλά και σε νοικοκυριά.

Επικοινωνία

T 2310 684720
Email: info@sbr.gr

SBR
Επί Αγροτ. 7ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά
Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 56429

TOP